HiddenHidden Field

IDŐPONTFOGLALÁS

A regisztráció kitöltésével a Magyar Nemzeti Galéria állandó és időszaki kiállításainak programjaira tud időpontot foglalni.
A bejelentkezés csak e-mailen küldött visszaigazolással együtt érvényes.
A visszaigazolásban szerepelnek a csoport és a látogatás rögzített adatai, a belépés és a tárlatvezetés díjával. Csak a honlapon szereplő, és e-mailben visszaigazolt árak és adatok mérvadóak, szóbeli tájékoztatásra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.
Milyen típusú csoport számára kíván időpontot foglalni?

A foglalkozás típusa

A 60 perces programok során a kiállítóterekben zajlik a foglalkozás, díja 8000 Ft / csoport + kedvezményes belépőjegyek.
A 120 perces programok kreatív műhelymunkával, alkotással egészülnek ki a foglalkoztatóteremben. Ennek díja 11.000 Ft / csoport + kedvezményes belépőjegyek.
Kérjük, válassza ki a foglalkozás típusát!
Idegen nyelven tartott foglalkozást szeretnék
Idegen nyelven tartott foglalkozást szeretnék
Az idegen nyelvű 60 perces foglalkozások díja 20.000 Ft / csoport + kedvezményes belépőjegyek.
Az idegen nyelvű 120 perces foglalkozások díja 25.000 Ft / csoport + kedvezményes belépőjegyek

Látogatás tervezett időpontja

Kérjük, hogy a tárlatvezetési igényét legalább 10 nappal a tervezett időpont előtt jelezze!
Hétfői napokon a Galéria zárva tart.
Kérjük, hogy a program kezdete előtt 15 perccel érkezzenek meg a Galériába.
Időpont
Érkezés ideje
Időpont
Érkezés ideje
"Vaszary. Az ismeretlen ismerős" tárlatra április 2-ig van lehetőség időpont foglalásra.
Műtárgyvédelmi okok miatt egy csoportban maximum 17 főt tudunk fogadni. A 60 perces vezetések díja 15.000 Ft / csoport, idegen nyelven 20.000 Ft / csoport. A belépőjegyekről és a kedvezményekről a honlapunkon tud tájékozódni.
Jelölje meg, mely korosztály jellemzi leginkább a csoportot!
Többet is megjelölhet

Látogatás tervezett időpontja

Kérjük, hogy tárlatvezetési igényét 10 nappal a tervezett időpont előtt jelezze! Hétfői napokon a Galéria zárva tart.
Időpont
Szervezett felnőtt csoportok előzetes bejelentkezését 10 főtől kérjük a tervezett látogatás előtt lehetőleg legalább 2 munkanappal. Iskolai csoportoktól létszámtól függetlenül kérünk bejelentkezést. UTAZÁSI IRODÁK szervezőit kérjük, hogy minden esetben a felnőtt csoport opciót jelöljék meg. Bejelentkezés előtt kérjük, ellenőrizze a Galéria nyitvatartását és a látogatási információkat. A csoport látogatásának szervezőjét kérjük, olvassa el a látogatási szabályokat és ismertesse a csoport tagjaival. Együttműködésüket köszönjük!
A regisztráció elmaradása nem zárja ki a látogatást, de a regisztrált csoportok és tárlatvezetésre érkezők a kiállításra való belépésnél előnyt élveznek a regisztráció nélkül érkező csoportokkal szemben.
Fogyatékkal élő személyek csoportjától – létszámtól függetlenül – kérjük, hogy e-mailben jelezzék látogatási szándékukat az muzeumpedagogia@mng.hu címen.
Csoport jellege
Melyik kiállítást szeretnék megtekinteni?

Látogatás tervezett időpontja

Hétfői napokon a múzeum zárva tart.
Időpont

Adatok bekérése

Igényelnek akadálymentesítést?
Vak és gyengénlátó látogatóink számára tapintható, interaktív foglalkozást, siket és nagyothalló látogatóink számára pedig jelnyelvi tolmácsoltást tudunk biztosítani. További információk Speciális igényű látogatóinknak – Magyar Nemzeti Galéria (mng.hu)
Igényel MÁV kedvezményhez fogadó nyilatkozatot?

Fogadónyilatkozat igénylése

Vendégelőadói kártyát igénylek
Amennyiben iskolai csoporttal érkező pedagógusként tartana múzeumi tanórát az állandó kiállításokban, kérjük, hogy előre igényeljen Vendégelőadó kártyát a csoportregisztráció során. A Vendégelőadó kártya az időszaki kiállításokra nem igényelhető
Regisztrálok a hírlevélre.